Tuinonderhoud

You are here: Home / Tuinonderhoud

Er zijn tuinen in vele soorten en maten. Tuinen verschillen dan ook in onderhoud: er zijn onderhoudsrijke, maar ook onderhoudsarme tuinen. Onderhoudsarm wilt echter niét zeggen onderhoudsvrij. Voor elke tuin is het noodzakelijk deze regelmatig te onderhouden. Niet alleen om uw tuin mooi en fris te houden, maar ook om de tuin in natuurlijke balans te houden en het oorspronkelijke tuinontwerp te behouden.

Dit kunt u uiteraard grotendeels zelf doen, maar Tuinhart Hoveniers doet dit anders graag voor u! Hierbij kunt u een keuze maken uit vele vormen van onderhoud. Voorbeelden zijn incidenteel onderhoud zoals het bijhouden van uw gazon of het wieden van onkruid, en periodiek onderhoud waarbij de voorjaarsbeurt en een winterbeurt centraal staan. Maar ook volledig onderhoud van uw tuin, waarbij uw tuin compleet naar wens wordt onderhouden, is mogelijk.

Vraag ook eens naar de mogelijkheid van een onderhoudsabonnement! Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent, en hoeft u zich niet meer druk te maken over uw tuin.